Jak si zařídit první bydlení aneb 8 špičkových designovek za dostupnou cenu

Stěhování do prvního vlastního domova je vzrušujícím životním milníkem. Začněte novou kapitolu s designovými skvosty za dostupnou cenu, které vám budou dělat radost a provázet vás po mnoho dalších let.

První domov je místem nezapomenutelných zážitků a příběhů. Obklopte se designovými kousky, které nejenže obohatí váš každodenní život, ale stanou se oblíbenými společníky, přinášející radost i užitek po dlouhá léta.

Není třeba hned na začátku investovat vysoké částky. Stačí chytře kombinovat a klidně i levnější kousky z řetězců doplnit několika pečlivě vybranými designovkami. Budete překvapeni, jak výrazného efektu tím dosáhnete.

Vybírejte z řady must-have designovek, které nabídnou vysokou estetickou i řemeslnou kvalitu, vysoký užitek a současně cenu příznivou pro váš rozpočet.

Všestranná židle HAY Élémentaire

Židle Élémentaire od HAY je dokonale všestranný kousek. Je vyrobena z jednoho kusu recyklovaného plastu v několika stylových barvách. Je nejen pohodlná, ale také lehoučká, skladná a mimořádně odolná i vůči vlhkosti, takže se hodí do interiéru i ven.

Policová sestava STRING Pocket

Policové sestavy STRING jsou legendou skandinávského nábytku už od 50 let a jejich obliba stále roste. Základní sestava Pocket obsahuje vše potřebné pro snadnou instalaci. V budoucnu ji navíc můžete snadno rozšířit a vytvořit tak další místo pro svoje oblíbené knihy nebo dekorace.

Elegantní lampa HAY Apex

Světlo může zásadně proměnit atmosféru místnosti a stolní lampy Apex to dokazují dokonale. Jejich jednoduchý, ale výrazný design odkazuje ke klasickým pracovním lampám. Jsou ideální pro vytvoření útulného osvětlení, ať už pracujete nebo relaxujete.

Odkládací stolek HAY DLM

Stolek DLM („Don’t leave me“) je praktický, elegantní a mobilní. Jeho unikátní design s úchytným držákem umožňuje snadný přesun kamkoliv budete potřebovat. Skvěle poslouží jako prostorově nenáročný konferenční stolek v obývacím pokoji i noční stolek v ložnici.

Kořenky Audo Bottle

Kompaktní sada mlýnků na sůl a pepř AUDO patří mezi ikonické skandinávské kousky a také neocenitelné pomocníky do kuchyně i na jídelní stůl. Jsou vyrobené z odolného plastu, uvnitř ukrývají kvalitní keramické mlecí kameny a umožňují regulovat hrubost mletí.

Papírové stínidlo lampy HAY

Papírové stínidlo lampy vytvoří měkké a teplé osvětlení, které dodá vašemu domovu útulnost a pocit pohody. Tento jednoduchý a cenově dostupný kousek patří mezi skandinávské nezbytnosti. Lze ho snadno instalovat na jakýkoliv kabel s objímkou, k dispozici je ale také originál od značky HAY.

Úložné boxy HAY Colour Crate

Organizace nikdy nebyla stylovější. Úložné boxy Colour Crate z recyklovaného plastu jsou skvělým řešením pro ukládání čehokoliv – od knih a kancelářských potřeb, přes elektroniku až po hračky. Jejich živé barvy přinesou energii a radost do každého koutu vašeho bytu.

Designové svícny HAY Arcs

Pro ty, kteří chtějí vnést trochu elegance a osobitosti do svého domova, jsou tu svícny Arcs od HAY. Tento kovový barevný svícen není jen praktickým předmětem, ale téměr uměleckým dílem. Jeho design a barvy pomohou oživit jakýkoli prostor.

Vytvořit nadčasový a útulný první domov nemusí být náročné ani finančně vysilující. S naším výběrem špičkových a cenově dostupných skandinávských kousků si můžete snadno zařídit svůj domov tak, aby odrážel váš osobní styl a zároveň poskytoval pohodlí a funkčnost v každém detailu.

Začněte svou cestu k dokonalému domovu a objevujte s námi krásu skandinávského designu.

Přečtěte si také