Módní doplňky pro vašeho pejska? Objevte novou kolekci značky HAY

Také patříte mezi milovníky psů? Pak si nenechte ujít tuto výjimečnou kolekci stylových doplňků pro pejsky značky HAY, které si zamilujete nejen vy, ale také vaši čtyřnozí mazlíčci.

Kolekce psích doplňků HAY má za sebou zajímavý příběh. Vznikla totiž z unikátní spolupráce dvou milovnic psů a současně ikon skandinávského světa designu a módy: Mette Hay, zakladatelky značky HAY a Barbary Maj Husted Verner, majitelky proslulého kodaňského módního butiku Holly Golightly.

Pelíšky, vodítka, obojky nebo misky z kolekce kombinují vášeň Mette Hay přetvářet každodenní předměty ve výjimečné s mimořádným stylem značky Holly Golightly. Výsledkem jsou špičkové a vizuálně atraktivní doplňky, které vyjadřují osobnost majitele i jeho psího společníka. Kolekce je navíc vhodná pro všechna plemena i velikosti psů, takže svou novou výbavu najde skutečně každý.

Barbara Maj Husted Verner a Mette Hay při venčení v ulicích Kodaně.

Barbara Maj Husted Verner, majitelka butiku Holly Golightly (vpravo).

Designové pelíšky a misky

Pelíšek je navržen k maximálnímu pohodlí, takže vašeho pejska možná budete muset k procházce přemlouvat. Současně je vyroben s důrazem na estetiku v moderním barevném designu.

Miska je vyrobena z odolné a těžké kameniny, díky čemu neklouže po podlaze. Navíc je vyhotovena v poutavém tříbarevném designu, takže bude současně vkusnou domácí dekorací.

Stylové obojky a vodítka

Slušivý obojek je vyroben z pevného recyklovaného polyesteru, má nastavitelnou přezku a extra polstrování pro větší měkkost a pohodlí pejska.

Vodítko je k dispozici ve dvou stylech – plochém a pleteném. Je vybaveno robustní karabinou ze slitiny zinku, která zajišťuje bezpečné upevnění i těm největším netrpělivcům.

Vyladěné must-have šátky

Elegantní šátek s umělecky ztvárněnými ilustracemi je třešinkou na dortu kolekce. Bude slušet každému pejskovi nehledě na velikost a rasu. A možná budete v pokušení si ho také půjčit.

Neodolatelné provazové hračky

Provazová hračka s uzlem Rope Toy vyloženě vybízí k zakousnutí. Je vyrobena z odolného recyklovaného polyesteru, takže něco vydrží a navíc v barvách ladících s celou kolekcí.

Napjatě očekávaná kolekce HAY x Holly Golightly je dokonalým příkladem toho, jak může být špičkový design aplikován také na psí doplňky. Odvážný mix materiálů, barev a vzorů odráží nejnovější trendy v módě i interiérovém designu a zároveň respektuje potřeby a pohodlí vašich čtyřnohých kamarádů. Pusťte se do objevování nového světa psích doplňků značky HAY.

Přečtěte si také