Jarní novinky značky HAY plné svěžích barev

Představujeme novinky značky HAY, které okouzlí nejen krásnými barvami. Objevte nové varianty oblíbených kousků a také nástěnné hodiny od legendárního designéra.

Nadčasové hodiny Jaspera Morrisona

Jasper Morrison patří mezi žijící designérské legendy. Nejen milovníkům designu jsou dobře známé jeho minimalistické kousky, které si berou inspiraci z průmyslového designu. Důraz na jednoduchost, funkci a minimum zbytečných příkras jsou charakteristické rysy jeho práce.

Hodiny, které Jasper navrhl pro HAY, toto splňují beze zbytku. Čistý design hodin, nabízený ve čtyřech svěžích odstínech, doprovází důmyslné detaily – třeba vteřinová ručička, které se pohybuje plynule a zcela tiše – bez tikání.

Svěží barvy židlí kolekce J series

Kolekce J series je výjimečná tím, že oživuje tradiční skandinávské kousky – židle a křesílka slavných designérů, která jsou prověřená časem a nabídnou vyhlášenou severskou kvalitu i krásný nadčasový design.⁠ V nových barevných variantách jsou doslova neodolatelné.

Zrcadla Strap v novém provedení

Také oblíbená zrcadla Strap, snadno rozpoznatelná podle kruhového designu a zavěšení na pásku, získala novou podobu. Ve verzi 2 přichází nejen s novými barvami, ale také lesklou povrchovou úpravou rámu a splétaným páskem, který nahrazuje původní silikonový.

Tím však výčet novinek zdaleka nekončí. Nové varianty dostaly také přenosné lampy PC, ikonické polštáře Dot i skleněné nádobí Borosilicate. Prohlédněte si ochutnávku níže v galerii a nebo rovnou v eshopu, kde najdete jejich kompletní přehled.

Oblíbené přenosné lampy PC v nových variantách cool grey a soft yellow vtipně doplňují celou řadu, ze které si tak vybere skutečně každý.

Ikonické polštáře s knoflíkem uprostřed Dot Cushion narostly do velikosti XL a získaly nové odstíny.

Hrnky Borosilicate dostaly nový přírůstek v nebesky modré barvě, do které jsme se zamilovali na první pohled.

Konvičky Borosilicate mají čistý a rovný tvar. Jsou k dispozici ve dvou velikostech a skvěle se hodí k podávání mléka, smetany nebo různých omáček.

Koberce Braided, které pro značku HAY vytvořila designérka Clara von Zweigbergk, v sobě prolínají techniky pletení, háčkování a tkaní.

Přečtěte si také