Nástěnné umění s prémiovými plakáty The Poster Club

Prémiové plakáty studia The Poster Club pomohou stylově doladit interiér a dodat mu osobitost i umělecký charakter. Objevte kolekci prémiových kousků vytvořených na základě exkluzivní spolupráce s vybranými umělci.

Teprve nedávno jsme do naší nabídky zařadili také prémiové plakáty studia The Poster Club a během krátké doby se z nich stal váš bestseller. Čím si zasloužily takovou pozornost?

Obrazy a jiné nástěnné umění totiž k dekoraci interiérů odnepaměti patří. Dokáží prostoru dodat osobitý charakter, vizuálně ho vyšperkují k dokonalosti a doladí ten správný styl. Nabídka plakátů je bezpochyby široká, ale najít ten správný, který bude ladit k jednoduchému vkusnému interiéru ve skandinávském stylu, je někdy složitější.

Zasněné plakáty Sofie Lint patří mezi vaše nejoblíbenější.

Plakát The Togo švédské umělkyně Hanny Peterson.

Plakát Bleu od argentinské umělkyně Lucrecie Rey Caro.

Minimalistický kousek z návrhu studia Nord Projects.

A právě tuto odpověď přináší kodaňské studio The Poster Club, které si dalo za cíl sdružovat začínající i zavedené umělce a společně vytvářet exkluzivní kolekce prémiových plakátů. Jak je u skandinávských značek zvykem, můžeme se těšit na vysokou uměleckou i řemeslnou kvalitu plakátů a také trvalou hodnotu, kterou jejich nákupem získáváme.

Vykouzlete domácí galerii

Plakáty jsou vytištěny na vysoce kvalitním papíru gramáže 265g metodou gyclée, která byla vytvořena speciálně za účelem tisku uměleckých děl. Tento způsob pigmentového tisku kombinuje inkousty na minerální bázi s kvalitním papírem a dokáže tak zajistit syté a živé barvy, dokonalé barevné přechody a dlouhodobou odolnost vůči působení světla a slunce.

Kvalitní papír a špičkový tisk zaručují trvalou hodnotu díla.

Kombinací plakátů můžete vytvořit uměleckou galerii přímo ve vašem obývacím pokoji.

Plakáty jsou pečlivě zabaleny do hedvábného papíru a baleny jednotlivě v černých kartonových tubusech, z nichž každý je opatřen štítkem s informacemi o konkrétním kusu. Pocit při rozbalování plakátu je nepopsatelný a skutečně máte dojem, že držíte v ruce něco mimořádného.

Plakáty jsou vždy pečlivě zabalené v Kodani a opatřeny štítkem původu.

Kvalitní rám podtrhne krásu plakátu.

Inspirujte se v naší galerii nejkrásnějších děl, která jsme pro vás vybrali. A nezapomeňte sledovat naši nabídku, kam často a rádi přidáváme další výjimečné kousky.

S nádechem romantiky

Pro ryzí minimalisty

V optimistických barvách

Přečtěte si také