Prázdniny jsou tady! Stylové doplňky, bez kterých se neobejdete

Vybrali jsem pro vás několik designových doplňků, se kterými budou slunné letní dny dovolených a cestování ještě větším zážitkem.

Stylové termohrnky a lahve

Hrnky a lahve s termoizolací vás nejenže nenechají na suchu, ale dokonale osvěží v parných dnech. Díky dvojitému vakuovému obalu udrží nápoj vychlazený skoro celý den.

Termolahve Mono dánské značky HAY mají stylový retro design a barvy, které přitáhnou pozornost. Jsou vyrobeny z odolné oceli, takže lecos vydrží.

Lahve jsou vybaveny praktickým silikonovým řemínkem, za který je můžete snadno nosit a nebo pevně připoutat k tašce či batohu. Navíc jsou vybaveny širokým hrdlem, ze kterého se dobře pije.

Termohrnky STELTON jsou vaší oblíbenou klasikou hlavně v zimních měsících. Ale dejte do nich zmrzlinu a máte dokonalé osvěžení na pláž nebo horskou tůru. Mají ideální velikost na porci zmrzliny pro celou rodinu.

Něco pro zábavu

Společenské hry jsou na dovolených neocenitelným parťákem. Oblíbené šachy nebo vrhcáby procvičí mozkové závity a užijete si s nimi spoustu soupeřivé zábavy.

Klasické deskovky šachy a vrhcáby, které pro HAY přepracovala do svěžích barev designérka Clara von Zweigbergk, se postarají o zabávu na dlouhé hodiny.

Nezbytké látkové tašky

Nezapomeňte si přibalit klasickou látkovou tašku. Je ideální na pláž, stejně jako na nákup. Unese vše potřebné, snadno ji vyperete a nové tašky od HAY jsou navíc i elegantním módním doplňkem.

Tašky Weekend Bags od HAY jsou vyrobené z hrubého a odolného plátna vyrobeného z recyklované bavlny. Jsou dost velké, takže do nich snadno zabalíte vše potřebné – od plážové osušky po tenisové rakety.

Klasickou modrou plátěnou tašku Tote Bag od HAY je dobré mít vždy při sobě „pro všechny příležitosti“. Snadno ji schováte do kapsy a skoro nic neváží. Perfektní na nákupy nebo na pláž.

Ať letos vyrazíte kamkoliv, přejeme vám za DESIGNSPOT krásné prázdniny plné odpočinku a nezapomenutelných zážitků.

Přečtěte si také