Skandinávský nábytek a doplňky pro děti značky NOFRED

Představujeme dánskou značku NOFRED s kolekcí prémiového designového nábytku a doplňků nejen do dětských pokojů.

S radostí představujeme rozšíření naší nabídky o designové kousky nábytku a doplňků pro ty nejmenší – školáky i předškoláky, které si ale zamilují i rodiče. A to rovnou s kolekcí prémiové dánské značky NOFRED, která si, ač založena teprve v roce 2016, již získala srdce mnoha dětí i dospělých.

Vlajkovým kouskem značky, do kterého jsme se zamilovali hned na první pohled, je kolekce dětských židliček, laviček a stolů z názvem Mouse. Toto pojmenování není náhodné – všimněte si inspirace myšími oušky, která designéři otiskli do roztomilého tvaru opěradla.

Současně ale židle splňuje vysoké estetické nároky a nemusíte se stydět ji vystavit kdekoliv v domácnosti – naopak, díky špičkovému řemeslnému provedení z krásného dubového nebo březového dřeva krásně doplní celkový interiér. Děti se tak budou cítit vítány v každém pokoji.

Židličku najdete v několika barevných provedeních a také velikostech – nejmenší pro děti do 5 let, větší pro školáky od 6 do 10 let a také vysoký kousek určený ke klasickému jídelnímu nebo pracovnímu stolu. Zajímavostí je také lavička Mouse a stolek ve stejném designovém duchu, který s židličkami skvěle ladí.

Nejmenší verze židličky Mouse pro děti ve věku od 2 do 5 let.

Židličky jsou k dispozici v několika barevných variantách.

Pro školáky je pak určena větší verze Mouse School (pro děti od 6 do 10 let).

S vysokou židličkou Mouse mohou děti sedět u stolu spolu s vámi.

Lavička Mouse se dvěma místy je skvělá třeba do předsíně.

NOFRED však myslí i na ty úplně nejmenší, už od 4 měsíců věku, pro které vyvinuli speciální židličku s názvem Robot (všimněte si nápadné inspirace postavičkami malých robotů). Židlička je konstruována s důrazem na pohodlí a bezpečí dítěte. Odolná konstrukce a rozkročené nohy ji zajisťují dostatečnou stabilitu, nastavitelná opěrka zad a nohou pak pohodlí i při delším sezení.

Židlička navíc roste spolu s dítětem – po vyjmutí přední bezpečnostní tyče poslouží klidně až do 4 let věku. Lze k ní navíc doplnit i praktický čalouněný (a snadno pratelný) podsedák pro ještě větší pohodlí.

K židli lze samostatně dokoupit čalouněný podsedák.

Široká základna židle Robot nabídne dostatečnou stabilitu.

Nesmíme ale zapomenout ani na kolekci krásných doplňků do dětských pokojů – od tapet s roztomilými přírodními ilustracemi, přes dřevěné hračky a stavebnici až po praktický věšák ve tvaru ježka. Speciální zmínku si ale zaslouží úložný box Cube, se kterým získáte rovnou 3 kousky – úložný prostor na hračky, odkládací stolek i šikovnou stoličku. A s přídavnými kolečky pak také dokonalý dopravní prostředek.

S dřevěným boxem Cube získáte úložné místo, stolek i dopravní prostředek.

Věšák Wall Bug tvarem připomíná ježka a na svých bodlinách udrží od oděvů a čepic až po dětské šperky a různé doplňky.

Dřevěná loďka Harbour je krásný a nadčasový kousek.

Domek Harbour nabídne stylový a moderní domov všem hračkám.

Roztomilé tapety se zvířecími vzory promění pokojíček dítěte v zábavnou džungli.

Naše oblíbená je také stylová magnetická nástěnka, vyrobená ze dřeva a potažená plátnem potištěným grafickým vzorem. S magnety různých tvarů na ní vytvoříte kreativní kompozice a navíc pomůže vystavit oblíbené fotografie, školní rozvrh nebo výkresy vašich ratolestí.

K nástěnce lze dokoupit další sadu designových magnetů, které lze použít i samostatně – třeba na lednici.

Právě kvalita provedení a materiálů, která vychází ze skandinávské nábytkářské tradice, je charakteristická pro všechny kousky značky NOFRED. Hravá a současně elegantní estetika je společná pro židličky, stolky i krásné dřevěné doplňky, které něco vydrží a mají ambice provázet doslova generace dětí.

Objevte celou kolekci značky NOFRED.

Přečtěte si také