Zimní výprodej a 6 horkých tipů, které zaslouží pozornost

Nový rok je skvělou příležitostí k osvěžení domova nějakým pěkným novým kouskem. Vybrali jsme několik našich nejoblíbenějších designovek, které na vás čekají se zajímavou slevou. Inspirujte se.

Drátěné podstavce a květníky Wire

Designové květníky na drátěných podstavcích Wire od MENU udělají radost nejen vám, ale také vašim oblíbeným rostlinkám. Za pomoci podstavců několika velikostí s nimi můžete vytvořit stylovou sestavu. Navíc skvěle vyniknou nejen doma, ale díky zpracování z oceli také venku, kde bez potíží odolají vlivům počasí.

Klasické dřevěné podnosy Fionia

Nadčasový podnos Fionia můžete vidět v mnoha severských domácnostech. Už více než 35 let je totiž jedním z nejžádanějších kousků dánské značky SKAGERAK. A není se čemu divit – má krásný minimalistický design a velmi odolnou konstrukci z masivního dřeva, takže má ambice vás provázet po generace.

Stolek Mass z jednoho kusu kovu

Odkládací nebo konferenční stolek Mass značky NORTHERN stírá hranice mezi moderním uměním a praktickým designem. Je nejen krásný, ale také velmi kompaktní a praktický – díky svým rozměrům se vejde i do menšího prostoru a postranní otvor můžete využít třeba pro odložení časopisu.

Elegantní úložné koše Ribbon

Elegantní úložný koš Ribbon od MENU odkazuje na tradiční proutěné koše na noviny. Je vyroben z odolné oceli, avšak zaoblené křivky mu dávají eleganci a lehkost, která je navíc podtržena koženým čalouněním ve spodní části.

Minimalistické lampy TR

Minimalistické lampy z kolekce TR od MENU jsme si zamilovali pro jejich jednoduchý a čistý design. Základem lamp je vždy velká žárovka ve tvaru koule z mléčného skla s hedvábně matným povrchem. Subtilní základna, u které si můžete zvolit z několika provedení, už jen podtrhuje elegantní vzhled lamp.

Elegantní svícny Duca

Elegantní svícny Duca od MENU vtipně spojují tradici s moderním minimalismem. Lesklá mosaz nebo bronz jsou doplněny tenkým ratanovým proutkem, který jim dává tradiční nádech. Zajímavým a šikovným detailem je šroubek pro regulaci výšky svícnu. Krásné a nadčasové.

Přečtěte si také