Tipy na špičkové designové lampy nejen pro práci

Představujeme výběr špičkových lamp pro práci, které jsou konstruované k maximální funkčnosti, ale současně budou v pracovně designovým solitérem.

Pracovní lampa je často opomíjená pracovní pomůcka, patří však mezi ty nejdůležitější. Má totiž zásadní vliv na naši pozornost a efektivitu. Správně zvolená lampa pomáhá bojovat s únavou a snižuje podráždění očí. Investice do kvalitní pracovní lampy se nám bohatě vrátí v našich pracovních výkonech.

ARTEMIDE Tolomeo

Lampy Tolomeo od ARTEMIDE jsou předobrazem pracovních lamp. Vznikly už v roce 1987 a pro svůj nadčasový a inovativní design se dodnes těší mimořádné popularitě. Ikonický kousek s bohatou historií, který bude v pracovně ozdobou.

HAY Fifty-Fifty

Pracovní lampy Fifty-Fifty od HAY jsou lahůdkou nejen pro technicky založené designové nadšence. Minimalistické tělo lampy je totiž doplněno inteligentním systémem protivah, který pomáhá snadno nasměrovat a zafixovat osvětlení podle potřeby.

MENU Peek

Lampy Peek od MENU jsou jako stvořené na menší pracovní stoly. Lampy mají útlý design, který zabere minimum prostoru, na praktičnosti jim to ale neubírá.

NORTHERN Birdy

Design lampy Birdy vám možná přijde povědomý. Je to totiž skutečná ikona – na světlo světa přišla již v roce 1952, kdy ji představila norská společnost Sønnico. O dva roky později byla lampa dokonce oceněna prestižní zlatou medailí na milánském trienále a dnes je k dostání v reedici značky NORTHERN.

HAY Anagram

Lampy Anagram od HAY jsou inspirované tradičními pracovními lampami. Jejich design dokonale snoubí funkčnost s vizuální estetikou. Lampa osvítí širokou pracovní plochu rozptýleným světlem a díky velkorysému stínidlu neoslňuje.

NORTHERN Buddy

Lampy Buddy značky NORTHERN nabízí vše potřebné na malém prostoru. Skvělým praktickým detailem je kalíšek v základně lampy pro uložení kancelářských potřeb.

Přečtěte si také