Stylová domácí pracovna se systémem STRING

Ideální pracovna je inspirativní a klidné místo, kde nás práce baví a jde dobře od ruky. Pomůžeme vám vytvořit to správné prostředí, kam se budete na práci těšit.

Systém STRING je perfektní do malých i velkých pracoven a snadno s ním vykouzlíte doslova pracovnu snů. Skvěle vyhoví požadavkům pro příležitostný home office až po plnohodnotnou kancelář pro ty nejnáročnější.

Příležitostný pracovní koutek může být velmi nenápadný.

STRING funguje jako stavebnice – na stěnu se připevní drátěné panely, na které se pak nasazují jednotlivé díly. A jejich možnosti jsou opravdu široké – od základních polic, přes různé uzavíratelné komody a skříňky až po stolovou desku nebo drobné organizéry.

Ale co když vám sestava časem přestane vyhovovat? Nevadí, můžete ji totiž kdykoliv přestavět či doplnit. Fantazii se meze nekladou.

Úsporný pracovní stůl

Nemáte dostatek prostoru? Perfektním řešením bude vestavná stolová deska. Je velká tak akorát pro notebook a vše potřebné, zároveň ale nezabere příliš místa.

Stolek připomíná rozšířenou polici, je však dostatečně prostorný.

Zajímavou a ještě prostornější alternativou je sklápěcí stolová deska. Nabídne velikost plnohodnoného stolu, ale pokud není třeba, necháte ji snadno „zmizet“.

Stolek v rozloženém stavu nabídne plnohodnotný pracovní prostor.

Naopak ve složeném stavu stolek zabere minimum místa.

Nezbytné úložné prostory

Otevřené police s naaranžovanými knihami a doplňky vypadají skvěle. V pracovně se však bez uzavíratelné skříňky nebo šuplíků neobejdeme. Do klasické šuplíkové komody nebo skříňky s posuvnými dvířky snadno a bezpečně uložíte cokoliv. Od šanonů s dokumenty, po různé smlouvy nebo kancelářské potřeby.

Drobnosti vždy po ruce

Speciální police s přihládkami na drobnosti nebo závěsné úložné boxy na tužky a další potřeby jsou už pomyslnou třešinkou na dortu dokonalé pracovní sestavy. Prostorově jsou nenáročné a nenápadné, odmění se však maximální praktičností.

Inspirujte se dalšími ukázkovými pracovními sestavami STRING, mezi kterými třeba najdete vzor pro svou vysněnou. A nebo nás rovnou kontaktujte a společně vymyslíme ideální řešení přesně pro vás.

Přečtěte si také