Vykouzlete dokonalý šatník snů se systémem STRING

Objevte možnosti sestav STRING coby elegantního šatníku, věšáku nebo botníku. Radostný pocit a úsporu času při výběru správného outfitu vám zaručujeme.

Není náhodou, že policové sestavy STRING patří mezi ikony skandinávského nábytku už od padesátých let. Se svou jednoduchou konstrukcí a čistým vzhledem vypadají skvěle, velmi snadno se instalují a mají takřka nekonečné možnosti využití.

Kromě obvyklých knihoven a obývacích sestav však nabídnou skvělou službu také jako praktický šatní prostor, na který se dnes podíváme blíže.

Obrovskou výhodou sestav STRING je jejich prostorová nenáročnost. Nejenže sestavu složíte na míru přesně podle místnosti, ale s hloubkou pouhých 30 cm z prostoru ukrojí pouze kousek (na rozdíl od klasických šatních skříní s hloubkou nejméně dvojnásobnou).

Ocelové police s perforováním a nízkým nebo vysokým okrajem jsou skvělou alternativou ke klasickým dřevěným policím. Okraj pomáhá předměty udržet na místě, díky perforování obsah police provětrává a lakovaná ocel je mimořádně odolná i při styku s vodou.

Oblíbená trika, svetry či bundy můžete zavěsit na ocelové tyče různých délek za pomoci originálních ramínek STRING.

Na ukládání bot jsou perfektní ocelové nakloněné police, takže své oblíbené kousky budete mít vždy pěkně na očích.

Drobné kusy oděvů a spodní prádlo elegantně a přehledně složíte do stylových komod s šuplíky, které zajistí maximální soukromí.

Zaujaly vás sestavy STRING? Zjistěte více na eshopu DESIGNSPOT nebo se nám ozvěte a rádi najdeme řešení na míru vás. Inspirujte se také dalšími fotkami šatníků STRING:

Přečtěte si také